Извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во Лас Вегас во САД

Според вестите објавени во американскиот печат, бил извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во северниот дел на Лас Вегас во кој според првични претпоставки животот го загубило едно лице

1048061
Извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во Лас Вегас во САД

 

Во вооружен напад до кој што дошло во дворот на една гимназија во градот Лас Вегас во САД според првични претпоставки животот го загубило едно лице.

Според вестите објавени во американскиот печат, бил извршен вооружен напад во дворот на една гимназија во северниот дел на Лас Вегас.

Портпаролот на полицијата во Лас Вегас Ерик Леавит во дадената изјава во врска со прашањето истакна дека според првични претпоставки во случајот животот го загубил еден маж. 

Полицијата издаде предупредување до граѓаните да не се доближуваат до местото на настанот.

Продолжува истрагата во врска со случајот.Слични вести