Франција: „Ќе ја бомбардираме Сирија во случај на употреба на хемиско оружје во Идлиб“

Франција: „Ќе ја бомбардираме Сирија во случај на употреба на хемиско оружје во Идлиб“

1044383
Франција: „Ќе ја бомбардираме Сирија во случај на употреба на хемиско оружје во Идлиб“

Франција: „Ќе ја бомбардираме Сирија во случај на употреба на хемиско оружје во Идлиб“Слични вести