Нема спасени во хеликоптерската несреќа во Русија

Властите започнаа истрага за утврдување на причината за несреќата

1041975
Нема спасени во хеликоптерската несреќа во Русија

Во хеликоптерската несреќа во рускиот град Иркутск загинаа 3 лица.

Според веста на агенцијата ТАСС, претставниците на Руското министерство за вонредни ситуации соопштија дека хеликоптерот од типот Ми-8 кој исчезна во неделата, паднал во планинското подрачје.

Нема спасени од тричлениот екипаж на хеликоптерот.

Властите започнаа истрага за утврдување на причината за несреќата.Слични вести