Во Либија киднапирани 4 инженери

Инженерите беа киднапирани од 186-от пункт во близината на платформата за истражување нафта Шераре

1012461
Во Либија киднапирани 4 инженери

Во Либија од страна на група вооружени неидентификувани лица во платформата за истражување нафта Шераре на јужната страна на земјата беа киднапирани 4 инженери од кои еден од романско потекло.

Инженерите беа киднапирани од 186-от пункт во близината на платформата за истражување нафта Шераре.

Сеуште не се познати идентитетите на вооружените лица кои ги киднапираа инженерите.Слични вести