Хеликоптерска несреќа во САД

Во несреќата загина пилотот на хеликоптерот, додека полицијата започна истрага во врска со несреќата

989987
Хеликоптерска несреќа во САД

Во хеликоптерската несреќа во американската држава Висконсин загина едно лице.

Според соопштението кое беше објавено од страна на полицијата на Винебаго, хеликоптерот удрил во електричен далновод, а нешто потоа паднал во реката Фокс во близината над Ошкош.

Во несреќата загина пилотот на хеликоптерот, додека полицијата започна истрага во врска со несреќата.Слични вести