Гугл објави посебен дудл по повд 23 април

23 април, Празникот на националниот суверенитет и Меѓународниот ден на детето кој од страна на основачот на републиката и првиот претседател Мустафа Кемал Ататурк беше посветен на децата во светот, не беше заборавен и од страна на гугл

956847
Гугл објави посебен дудл по повд 23 април

Светско познатиот мотор за пребарување гугл објави посебен дудл по повод  23 април - Празникот на националниот суверенитет и Меѓународниот ден на детето кој важи за еден од најзначајните празници на земјава.

23 април, Празникот на националниот суверенитет и Меѓународниот ден на детето кој од страна на основачот на републиката и првиот претседател Мустафа Кемал Ататурк беше посветен на децата во светот, не беше заборавен и од страна на гугл.

Технолошкиот гигант гугл по повод овој убав ден објави посебен дудл.Слични вести