Русија:САД ракетите треба да ги користи во борбата против тероризмот а не против сириската влада

Русија:САД ракетите треба да ги користи во борбата против тероризмот а не против сириската влада

949185
Русија:САД ракетите треба да ги користи во борбата против тероризмот а не против сириската влада

Русија до Трамп:САД ракетите треба да ги користи во борбата против тероризмот а не против легитимната сириска влада

 Слични вести