Откажан состанокот за Менбич кој беше закажан за 19 март

Состанокот за Менбич,Сирија требаше да се одржи во САД

929983
Откажан состанокот за Менбич кој беше закажан за 19 март

Откажан состанокот на кој се очекуваше да се дискутира за Менбич во Сирија а кој беше закажан за 19 март во САД.

 Слични вести