Рекс Тилерсон изземен од функцијата

Рекс Тилерсон изземен од функцијата

928832
Рекс Тилерсон изземен од функцијата

Вашингтон пост: „Американскиот претседател Доналд Трамп го иззеде министерот за надворешни работи Рекс Тилерсон од функцијата“.Слични вести