Хеликоптерска несреќа во САД

Њујоршката полиција соопшти дека во несреќата се спаси пилотот на хеликоптерот

927582
Хеликоптерска несреќа во САД

Во хеликоптерската несреќа во Њујорк кој падна во реката загинаа 5 лица.

Во соопштението кое беше објавено од страна на Федералната воздухопловна управа беше истакнато дека, хеликоптерот кој пренесуваше 6 лица и патуваше на релација од Менхетн за Куинс, падна во Иточната река северно од островот Рузвелт.

Њујоршката полиција соопшти дека во несреќата се спаси пилотот на хеликоптерот, додека пет патници загинале во несреќата од кои тројца во болницата каде што биле префрлен на хоспитализација.Слични вести