Путин: Произведовме нуклеарен проектил кој може да уништи било кое место во светот

Нуклеарна закана од рускиот лидер Владимир Путин: „Произведовме нуклеарен проектил кој може да уништи било кое место во светот“

920782
Путин: Произведовме нуклеарен проектил кој може да уништи било кое место во светот

Нуклеарна закана од рускиот лидер Владимир Путин: „Произведовме нуклеарен проектил кој може да уништи било кое место во светот“Слични вести