Голема експлозија во британскиот град Лестер

Во соопштението на полицијата беше истакнато дека сеуште не е позната причината за експлозијата

917980
Голема експлозија во британскиот град Лестер

Во големата експлозија во британскиот град Лестер беа повредени 4 лица.

Според соопштението кое беше објавено од страна на полицијата на Лестер беше истакнато дека во експлозијата која што се случи синоќа во 19.00 часот во една зграда во централната улица Хинкли, беа повредени 4 лица.

Во соопштението беше истакнато дека сеуште не е позната причината за експлозијата и беше потенцирано дека во оваа етапа од истрагата сеуште е рано да се каже за евентуална поврзаност со тероризмот.Слични вести