Бомбашки напад во Идлиб во Сирија

Според првите претпоставки во нападот загинаа 9 лица од кои 4 жени

Бомбашки напад во Идлиб во Сирија

Во бомбашкиот напад со возило натоварено со експлозив во подрачјето Марат Мисрин загинаа 9, а 14 лица беа повредени.

Во подрачјето Марат Мисрин во Идлиб беше активиран експлозивот на едно возило.

Според првите претпоставки во нападот загинаа 9 лица од кои 4 жени, а 14 лица беа повредени.

Повредените беа префрлени на лекување во болница. Досега никој не ја презеде одговорноста за нападот.Слични вести