Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во САД

Хеликоптерот во кој што се наоѓале 4 лица паднал само неколку минути после полетувањето во Јужна Калифорнија.

900409
Тројца загинати во хеликоптерска несреќа во САД

Тројца загинале откако хеликоптер паднал над населено место во САД.

Хеликоптерот во кој што се наоѓале 4 лица паднал само неколку минути после полетувањето во Јужна Калифорнија.

Хеликоптерот удрил на една куќа.

Едно лице ја преживеало несреќата а едно било повредено инаку случаен минувач кој што се нашол на местото на несреќата кога хеликоптерот паднал врз една куќа.

 Слични вести