Паника во кујната на Советот на ЕУ

15 лица беа префрлени во болница на лекување како последица на мешањето на хемиските состојки во кујната на Советот на ЕУ

826580
Паника во кујната на Советот на ЕУ

Во кујната на Советот на ЕУ дојде до паника поради отровниот чад.

15 лица беа префрлени во болница на лекување како последица на мешањето на хемиските состојки во кујната на Советот на ЕУ.

Во зградата на Советот на ЕУ која што се наоѓа во Брисел беа испратени голем број возила на прва помош, пожарникарски и полициски возила.Слични вести