Продолжуваат нападите врз муслиманите во Аракан

Селата на муслиманите кои бегаат од масакрите се опожаруваат од страна на безбедносните сили

798865
Продолжуваат нападите врз муслиманите во Аракан

Вооружените сили и будистичките монаси продолжуваат со нападите врз муслиманите во мијанмарската провинција Аракан.

Селата на муслиманите кои бегаат од масакрите се опожаруваат од страна на безбедносните сили.

Во нападите загинаа голем број муслимани.Слични вести