Православните Евреи одржаа протести пред зградата на ОН

„Ги осудуваме израелските напади врз Ал Акса“ гласеше само еден од транспарентите на православните Евреи пред ОН

776868
Православните Евреи одржаа протести пред зградата на ОН

Православните Евреи кои се против Израел одржаа протести пред зградата на ОН во врска со израелските прекршувања на џамијата Ал Акса.

Група Евреи кои се собраа пред зградата на ОН во Њујорк остро реагираа против израелските имплементации против Палестинците.

Демонстрантите во рацете носеа транспаренти на кои пишуваше „Ги осудуваме израелските напади врз Ал Акса“, „Бескрајниот зулум на Израел“ и „Палестина треба да и се врати на Палестинците“.Слични вести