Во експлозија во детска градинка во Кина загинаа 7, а 59 лица се повредени

Во експлозија во детска градинка во Кина загинаа 7, а 59 лица се повредени

753489
Во експлозија во детска градинка во Кина загинаа 7, а 59 лица се повредени

Во експлозија во детска градинка во Кина загинаа 7, а 59 лица се повредениСлични вести