Турските војници доаѓаат за безбедноста на регионот, соопшти МНР на Катар

Турските војници доаѓаат за безбедноста на регионот, соопшти МНР на Катар

748775
Турските војници доаѓаат за безбедноста на регионот, соопшти МНР на Катар

Турските војници доаѓаат за безбедноста на регионот, соопшти МНР на КатарСлични вести