Оружен напад кај турбето на Ајатолах Хомеини

Во Техеран оружен напад пред турбето на Ајатолах Хомеини лидерот на иранската револуција

747409
Оружен напад кај турбето на Ајатолах Хомеини

Во Техеран оружен напад пред турбето на Ајатолах Хомеини лидерот на иранската револуцијаСлични вести