Експлозија во Авганистан

Во експлозијата загинаа 11 лица, од кои 5 деца

735667
Експлозија во Авганистан

Во експлозијата во месноста Мухамед Ага во Логар во Авганистан загинаа 11 лица.

Кајмакамот на месноста Мухамед Ага Насир Амин рече дека експлозивот поставен покрај патот експлодираше за време на преминот на едно возило кое рпенесуваше цивили.

Во експлозијата загинаа 11 лица, од кои 5 деца.

Досега никој не ја презеде одговорноста за нападот.Слични вести