Се проширува воздушната транспортната мрежа меѓу Турција и Русија

Уште од еден руски град ќе почнат редовни авионски летови.

701644
Се проширува воздушната транспортната мрежа меѓу Турција и Русија

Од рускиот град Ростов на Дон ќе почнат редовни авионски летови за Анталија, Бодрум и Даламан.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Меѓународниот аеродром на Ростов на Дон, редовните авионски летови ќе започнат откако ќе се премине кон летната програма на летови.Слични вести