Путин изрази жалење за турските војници

Турски војници загинаа во воздушниот напад на руските авиони во Сирија

Путин изрази жалење за турските војници

Рускиот претседател Владимир Путин изрази жалење за турските војници кои загинаа во воздушниот напад на руските авиониСлични вести