Паника во Техеран

По информацијата за беспилотното летало, интервенираа противавионските топови и се слушнаа звуци на проектили и ракети

652854
Паника во Техеран

Валијата на Техеран рече дека беше соборено беспилотното летало кое влезе во зоната на забранети летови.

По информацијата за беспилотното летало, интервенираа противавионските топови и се слушнаа звуци на проектили и ракети.

Народот за да разбере што се случува, излегоа на крововите.

Властите истакнаа дека сеуште не е познато кому му припаѓа леталото.

Изминатите месеци исто така беше соборен едно беспилотно летало кое се приближуваше кон зоната на забранети летови каде што се наоѓаат владините згради во Техеран.

Нешто потоа беше утврдено дека леталото му припаѓа на еден ТВ-канал кое снимаше документарен филм.Слични вести