Во вооружен напад на аеродромот на Флорида во САД загинаа 5 лица

Вооружен напаѓач пукал на аеродромот во сојузната држава Флорида во САД и убил 5 лица, а ранил 8 лица

646326
Во вооружен напад на аеродромот на Флорида во САД загинаа 5 лица

Во сојузната држава Флорида во САД беше реализиран вооружен напад на аеродромот во кој животот го загубија 5 лица, а 8 лица се ранети.

Вооружениот напаѓач беше фатен, а аеродромот беше затворен за летови.

Пристигнуваат вести дека напаѓачот на себе носел воена лигитимација, но дека сеуште не е точно познато дали оваа воена легитимација е негова.

Продолжува сослушувањето на фатениот напаѓач.Слични вести