Путин,нема проблем што Русија не може да го реши

Путин говореше на традиционалната новогодишна средба во палатата Кремљ во Москва и истакна дека 2016 година беше поуспешна од претходната

639892
Путин,нема проблем што Русија не може да го реши

Претседателот на Русија Владимир Путин изјави дека никој ја нема таа сила да и предизвикува проблеми на Русија која таа не може да ги реши.

Путин говореше на традиционалната новогодишна средба во палатата Кремљ во Москва и истакна дека 2016 година беше поуспешна од претходната 2015 година земајќи ги во предвид економските и општествените проблеми кои доминираа.

Путин категорично истакна, никој ја нема таа сила да и предизвикува проблеми на Русија која таа не може да ги реши.

Претседателот Владимир Путин пред традиционалната новогодишна средба претседаваше со последната седница на Советот за безбедност на Русија во тековнава 2016 година.

Се дознава дека на седницата се водела опширна и детална дискусија за сирискиот конфликт, и за другите актуелни прашања на внатрешен и надворешен план.Слични вести