Оружен напад на џамија во Цирих

Безбедносни извори истакнуваат дека нема загинати во нападот

633898
Оружен напад на џамија во Цирих

Во оружениот напад на една џамија во Цирих, според првите претпоставки беа повредени 3 лица.

Безбедносни извори истакнуваат дека нема загинати во нападот и избегнаа да дадат поопширни инофмрации.

Полицијата започна операција за фаќање на напаѓачите.Слични вести