ПУТИН: „ПРОДОЛЖУВААТ СРЕДБИТЕ СО ЕРДОГАН ЗА ШИРЕЊЕ НА ПРИМИРЈЕТО НИЗ ЦЕЛ СИРИЈА“

ПУТИН: „ПРОДОЛЖУВААТ СРЕДБИТЕ СО ЕРДОГАН ЗА ШИРЕЊЕ НА ПРИМИРЈЕТО НИЗ ЦЕЛ СИРИЈА“

631760
ПУТИН: „ПРОДОЛЖУВААТ СРЕДБИТЕ СО ЕРДОГАН ЗА ШИРЕЊЕ НА ПРИМИРЈЕТО НИЗ ЦЕЛ СИРИЈА“

ПУТИН: „ПРОДОЛЖУВААТ СРЕДБИТЕ СО ЕРДОГАН ЗА ШИРЕЊЕ НА ПРИМИРЈЕТО НИЗ ЦЕЛ СИРИЈА“Слични вести