ВИДЕО ВЕСТ: Во пожар во хотел во Карачи во Пакистан животот го загубија 11 лица

Поради пожарот кој што избувнал во куујната на хотелот муштериите кои се наоѓале во горните спратови останале заглавени

623672
ВИДЕО ВЕСТ: Во пожар во хотел во Карачи во Пакистан животот го загубија 11 лица

Во пожар што се појави во еден хотел во градот Карачи во Пакистан животото го загубија 11 лица, а 65 лица се повредени.

Поради пожарот кој што избувнал во кујната на хотелот муштериите кои се наоѓале во горните спратови останале заглавени.

Некои од заглавените лица во горните спратови на хотелот кој што бил покриен со чад се спуштиле со помош на чаршафи.

Причината за пожарот засега е непозната.Слични вести