Погребната церемонија на јапонскиот принц Микаса

Принцот Микаса на 28 октомври почина на 100 годишна возраст

604159
Погребната церемонија на јапонскиот принц Микаса

Во Токио беше одржана комеморација по повод смртта на јапонскиот принц Микаса кој на 28 октомври почина на 100 годишна возраст.Слични вести