Хеликоптерска несреќа во Непал

Хеликоптерот кој полета од подрачјето Горкха во Непал, пренесуваше една бремена жена за Катманду

548257
Хеликоптерска несреќа во Непал

Во хеликоптерска несреќа во Непал загинаа 7 лица

Хеликоптерот кој полета од подрачјето Горкха во Непал, пренесуваше една бремена жена за Катманду.

Хеликоптерот на една приватна компанија се сруши во подрачјето Нувакот.

Нема спасени од хеликоптерот во кој се наоѓаа седум лица.

Причината за несреќата сеуште точно не е утврдена, а исто така продолжуваат активностите за пребарување во подрачјето.Слични вести