Расте тензијата на азербејџанско-ерменската фронтова линија

Во отворен снајперски оган на азербејџанско-ерменската фронтова линија животот го загуби еден азербејџански војник

530064
Расте тензијата на азербејџанско-ерменската фронтова линија

Повторно почна да расте тензијата на азербејџанско-ерменската фронтова линија.

Во отворен снајперски оган на азербејџанско-ерменската фронтова линија животот го загуби еден азербејџански војник.

Азербејџанското министерство за одбрана нагласи дека одговорноста за случајот им припаѓа на ерменските власти.

Во објавеното соопштение од азербејџанското министерство за одбрана наменето за локалните медиуми се бара да им се верува на официјалните изјави.Слични вести