Јункер ги осуди политичарите кои го поддржуваат одделувањето на Англија од ЕУ

Вистинските херои не поднесуваат оставка кога ќе отежнат работите

524626
Јункер ги осуди политичарите кои го поддржуваат одделувањето на Англија од ЕУ

Претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер ги осуди политичарите кои го поддржуваат одделувањето на Англија од ЕУ.

Јункер рече дека вистинските патриоти не го напуштаат бродот кога ќе отежнат работите.

Јункер рече дека вчерашните херои на Брексит, денес се претворија во тажни херои на Брексит, мислејќи на англиските политичари Борис Џонсон и Нигел Фараж.

Јункер потенцираше дека вистинските херои не поднесуваат оставка кога ќе отежнат работите, напротив тие продолжуваат со работата.

 Слични вести