Во Обединетите Арапски Емирати се сруши хеликоптер: Загинаа пилотот и копилотот

За време на реализирација на рутински лет во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) се сруши хеликоптер при што во несреќата загинаа пилотот и копилотот

509313
Во Обединетите Арапски Емирати се сруши хеликоптер: Загинаа пилотот и копилотот

Во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) за време на рутински лет се сруши воен хеликоптер и во несреќата загинаа пилотот и копилотот.

Официјалната новинска агенција на Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) WAM во веста ослонувајќи се на генералната команда на вооружените сили на ОАЕ соопшти дека  хеликоптерот се срушил во меѓународни води.

Не беа дадени детални информации во врска со видот на хеликоптерот и местото каде се срушил.Слични вести