Авионска несреќа во американскиот град Хјустон во Тексас

Властите започнаа истрага за утврдување на причината на несреќата

508940
Авионска несреќа во американскиот град Хјустон во Тексас

Во авионската несреќа во американскиот град Хјустон во Тексас загинаа три лица.

Авионот во кој загинаа патниците падна на еден празен автомобил на автопаркот на аеродромот.

Властите започнаа истрага за утврдување на причината на несреќата.Слични вести