Двајца напаѓачи отворија оган на пазар во Тел Авив: 4 загинати, 8 повредени

Двајца напаѓачи облечени во носии на Хасидик евреи отворија оган на еден пазар во Тел Авив и во нападот животот го загубија 4 лица, а 8 лица беа повредени

506976
Двајца напаѓачи отворија оган на пазар во Тел Авив: 4 загинати, 8 повредени

Во Израел напаѓачи облечени во носии на Хасидик евреи отворија оган на еден пазар во кој животот го загубија 4 лица, а 8 лица беа повредени.

Воружениот напад се случи во близина на израелското министерство за одбрана и воента зона во Тел Авив.

Двајца напаѓачи облечени во носии на Хасидик евреи пукаа наоколу на еден пазар и притоа во нападот животот го загубија 4 лица, а 8 лица беа повредени.

Напаѓачите потоа беа неутрализирани.Слични вести