Во авионската несреќа во американската држава Хаваи загинаа 5 лица

Продолжуваат активностите за утврдување на причината за несреќата

496693
Во авионската несреќа во американската држава Хаваи загинаа 5 лица

Во авионската несреќа во американската држава Хаваи загинаа 5 лица.

Малиот авион кој полета од островот Кауаи во Хаваи, кратко време по полетувањето се сруши.

Продолжуваат активностите за утврдување на причината за несреќата.Слични вести