Во близина на Ленинград во Русија се сруши приватен хеликоптер: Двајца загинати

Во западниот дел на Русија во близина на Ленинград се сруши приватен хеликоптер во кој се наоѓале две лица и кои го загубиле животот

490920
Во близина на Ленинград во Русија се сруши приватен хеликоптер: Двајца загинати

Во близина на Ленинград во западниот дел на Русија се сруши хеликоптер.

Од срушениот приватен хеликоптер во кој се наоѓаа две лица нема преживеани.

Хеликоптерот кој се срушл во една река бил извлечен од водата од страна на екипите за пребарување и спасување.

Се истражува причината за уривањето на хеликоптерот за кој се вели дека полетал без дозвола.Слични вести