Самоубиствен напад во рускиот град Ставропол: Тројца бомбаши-самоубијци ги активираа бомбите на себе

Самоубиствен напад во рускиот град Ставропол. Тројца бомбаши-самоубијци ги активираа бомбите на себе

468638
Самоубиствен напад во рускиот град Ставропол: Тројца бомбаши-самоубијци ги активираа бомбите на себе

Самоубиствен напад во рускиот град Ставропол.

Тројца бомбаши-самоубијци ги експлодираа бомбите на себе.

Според првични информации во самоубиствениот напад немало загинати освен бомбашите-самоубијци.

Некои извори истакнуваат дека четвртиот бомбаш-самоубиец бил неутрализиран од страна на руската полиција.

Еден руски безбедносен извор пак соопшти дека за време на случајот се слушнале 5 експлозии.Слични вести