Во несреќа во Пакистан загинаа 12 лица

Во несреќата која се случи во провинцијата Пенџаб беа повредени 15 лица

430274
Во несреќа во Пакистан загинаа 12 лица

Во несреќата во која едно возило удри во танкер со гас во Пакистан загинаа 12 лица

Во несреќата која се случи во утринските часови во градот Нанкана Сахиб во провинцијата Пенџаб беа повредени 15 лица.

Очевидци истакнуваат дека несреќата се случи како резултат на возилото кое со голем брзина удри во паркираниот танкер со гас.

Пожарот што избувна по несреќата за која се претпоставува дека се случи како последица на густата магла се прошири на другите возила.Слични вести