Погребан 21-годишниот Палестинец Рефик Камил ел-Таџ

На погребната церемонија на 21-годишниот Рефик Камил ел-Таџ што се одржа во Наблус учествуваа стотици лица

330170
Погребан 21-годишниот Палестинец Рефик Камил ел-Таџ

Погребан младиот Палестинец кој завчера беше застрелан од страна на израелските војници.

На погребната церемонија на 21-годишниот Рефик Камил ел-Таџ што се одржа во Наблус учествуваа стотици лица.

Мртвото тело на младиот Палестинец беше однесено во гробиштата во месноста Тубас.

Учесниците на погребната церемонија извикуваа одмазднички слогани.

21-годишниот Палестинец Рефик Камил ел-Таџ пред два дена беше застрелан од страна на израелските војници на Западниот брег.


Тагови:

Слични вести