Повторно паника во Белата куќа

Една жена чиј идентитет не беше соопштен ја прескокнала оградата од местото каде што се наоѓа резиденцијата на претседателот Барак Обама, но потоа веднаш била фатена и приведена

310622
Повторно паника во Белата куќа

Жената која ја прескокнала оградата и се обиде да влезе во дворот на Белата куќа била приведена.

Една жена која ја прескокнала оградата на Белата куќа во Вашингтон беше причина за тревога кај безбедносните сили.

Како што се наведува жената чиј идентитет не беше соопштен ја прескокнала оградата од местото каде што се наоѓа резиденцијата на претседателот Обама, по што веднаш била фатена и приведена.

По случајот Белата куќа за извесно време беше затворена за посетители.


Тагови:

Слични вести