25 лица загинале а над 30 биле повредени во Сирија

Во нападот биле делумно или целосно оштетени голем број возила и продажни места

234097
25 лица загинале а над 30 биле повредени во Сирија

Во моментот на експлодирањето на барел бомбата пазарот бил полн со продавачи и купувачи. Меѓу убиените имало голем број жени и деца кои задобиле тешки повреди од кои повеќето смртоносни.

Во нападот биле делумно или целосно оштетени голем број возила и продажни места.

Во нападот на силите на опозицијата во Сулејмание загинале 9 лица, а 50 биле повредени.


Тагови:

Слични вести