Режимот на Асад во Сирија продолжува со убиството на децата

Во воздушниот напад загинаа 4 ученици на основно училиште

157506
Режимот на Асад во Сирија продолжува со убиството на децата

Една ракета која беше исфрлена од во рамките на воздушниот напад извршен од страна на силите на Асад, погоди едно возило кое ги пренесуваше учениците.

Во воздушниот напад загинаа 4 ученици на основно училиште.
Некои од учениците во возилото кое беше погодено од страна на воените авиони, беа потешко повредени.


Тагови:

Слични вести