Семејна фотографија на лидерите на НАТО

Претседателот Ердоган разговараше со американскиот претседател Барак Обама и заедно преминаа во салата за состаноци

113998
Семејна фотографија на лидерите на НАТО


Претседателите и шефови на држави на влади во рамките на Самитот на НАТО се фотографираа за семејна фотографија.
На семејната фотографија на НАТО, покрај лидерите на 28 земји членки на Алијансата се најдоа и претседатели и шефови на држави на 27 партнерски земји кои ги подржуваат меѓународните сили на ИСАФ и меѓународните организации како што се ЕУ и ОН.
Претседателот Ердоган на семејната фотографија на претседателите на земјите членки на НАТО се најде на десната страна на фотографијата.
По фотографирањето за семејната фотографија, претседателот Ердоган разговараше со американскиот претседател Барак Обама и заедно преминаа во салата за состаноци.


Тагови:

Слични вести