Турските репрезентативци во стрелаштво на Европскиот куп за млади во Чатеж-Словенија освоија 11 медали

Турските репрезентативци во стрелаштво во првиот дел од натпреварите на Европскиот куп за млади во Чатеж-Словенија освоија 11 медали, од кои 4 златни, 3 сребрени и 4 бронзени

1643994
Турските репрезентативци во стрелаштво на Европскиот куп за млади во Чатеж-Словенија освоија 11 медали

Турските репрезентативци во стрелаштво во првиот дел од натпреварите на Европскиот куп за млади во Словенија освоија 11 медали. 

Заврши организацијата којашто се одржа во Чатеж во Словенија.

Турските репрезентативци во стрелаштво на турнирот освоија 11 медали, од кои 4 златни, 3 сребрени и 4 бронзени.Слични вести