Ердоган ја прими делегацијата на ФК Бешикташ

Претседателот на клубот Бешикташ, Чеби, на претседателот Ердоган му врачи потпишан дрес на Бешикташ

1642762
Ердоган ја прими делегацијата на ФК Бешикташ

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган ги прими раководителите, техничката делегација и фудбалерите на ФК Бешикташ, кои го освоија Купот на Суперлигата и Купот Зитраат на Турција и ги однесоа во својот музеј.

На приемот на претседателот Ердоган исто така беа присутни претседателот на клубот Бешикташ Ахмет Нур Чеби и тренерот Серген Јалчин .

Приемот во претседателскиот комплекс траеше околу 1 час и 45 минути.

На приемот, претседателот на клубот Бешикташ, Чеби, на претседателот Ердоган му врачи потпишан дрес на Бешикташ.Слични вести