Претседателот Ердоган и честита на женската фудбалска екипа Бешикташ Водафон за шампионската титула

Претседателот Ердоган во пораката со честитка напиша: „Со најискрени желби им честитам на женската фудбалска екипа на Бешикташ Водафон која стана шампион во Фудбалската лига за жени Турксел за сезоната здравствени работници 2020-2021“

1634888
Претседателот Ердоган и честита на женската фудбалска екипа Бешикташ Водафон за шампионската титула

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган и честита на женската фудбалска екипа на Бешикташ Водафон која стана шампион во Фудбалската лига за жени Турксел за сезоната здравствени работници 2020-2021.

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил на социјалната медија го напиша следното: „Со најискрени желби им честитам на женската фудбалска екипа на Бешикташ Водафон која стана шампион во Фудбалската лига за жени Турксел за сезоната здравствени работници 2020-2021 и на сите навивачи на Бешикташ.“Слични вести