Матуиди и Ругани го победија вирусот

Здравствената состојба на нашите играчи се подобри и им заврши домашната изолација

1399570
Матуиди и Ругани го победија вирусот

Негативни последните тестови на Ковид-19 на фудбалерите Блез Матуиди и Даниел Ругани кои играат во екипата на Јувентус во А серијата на Првата фудбалска лига на Италија.

Во соопштението кое беше објавено од страна на ФК на веб-страницата на интернет беше истакнато дека двата последни теста на фудбалерите Блез Матуиди и Даниел Ругани се негативни. Здравствената состојба на нашите играчи се подобри и им заврши домашната изолација.

Еден друг фудбалер на Јувентус чиј тест исто така беше позитивен е Аргентинецот Пауло Дибала.Слични вести