Соопштена програмата на женската одбојкарска репрезентација на Турција на ОИ 2020 во Токио

Турските одбојкарки на Олимписките игри 2020 во главниот град на Јапонија, Токио, ќе играат во Групата „Б“ против Кина, САД, Аргентина, Италија и Русија

1358951
Соопштена програмата на женската одбојкарска репрезентација на Турција на ОИ 2020 во Токио

Соопштена е програмата на натпреварите на женската одбојкарска репрезентација на Турција на Олимписките игри 2020 Токио.

Турските одбојкарки на Олимписките игри 2020 во главниот град на Јапонија, Токио, ќе играат во Групата „Б“ против Кина, САД, Аргентина, Италија и Русија.

Програмата на натпреварите е вака (по турско време):

 

26 Јули, недела:

10:25 Кина-Турција

 

28 Јули, вторник:

10:25 Италија-Турција

 

30 Јули, четврток:

15:45 САД-Турција

 

1 Август, сабота:

08:20 Аргентина-Турција

 

3 Август, понеделник:

08:20 Rusya-Türkiye

 Слични вести